699 TL ve Üzeri KARGO BEDAVA!
Müşteri Destek Hattı : 0322 613 62 61
Menü
Sepetim
Ürün Kodu : BBBW-16501

BlueBlue Blooowin 165F 24g Slim Maket Balık

1.159,71 TL
Havale Fiyatı :
1.101,72 TL
%5  İndirim
ucretsizkargoson.jpg (4 KB)
Daha Fazla BlueBlue Ürünü
Daha Fazla Metal Jig Yemler Ürünü
Yüzme Şekli
Floating (Yüzen)
Boy
14cm

 

165mm Uzunluk
24Gr Ağırlık
Max 80cm Dalar
Yüzen tip maket serisi
3 adet 5 Numara iğne kullanılmıştır.

Blooowin 156F  kamış ile vereceğiniz aksiyona bağlı olarak tamamen sizin istediğiniz aksiyonda yüzmektedir, bir çok maket balıkta olmayan son teknoloji ile üretilmiş içerisinde Tungsten malzemeden yapılmış 3 adet birbirinden bağımsız  bilye bulunmaktadır.
Bu bilyeler hem maketin agırlığında erim için  hemde suyun içinde yüzerken çıkarttığı seslerle avcı balıkların ilgisini çekmektedir (tıpkı kefal balıklarının suyun yüzeyinde yemlenirken çıkarttığı sesler gibi)  kamış ile JERK akisyonu yaptığımızda (kamışı sarım yaparken 30 cm kadar kendimize doğru yaklaşıp uzaklaştırmak) sahte suyun içinde S çizecektir yani bir sağa bir sola kaçacaktır. Spin avı balıkçılığı tabiri ile yarım  SLALOM aksiyonu yapacaktır. (zigzag çizecektir)

Bu aksiyon suda nereye gideceğini bilmeyen paniğe kapılmış yavru balıkların yüzdükleri aksiyonu taklit eder ve panik yapmış bir balık herzaman avcı balıklar için cezbedici yemler olmuştur.

Blooowin 165F slim modeli''nin düz sarımda kamış ile aksiyon vermeden yaptığı bir yüzüş daha vardır''ki aynı anda iki aksiyonu yapabilmektedir. 
Sarıma başladığımız andan itibaren Wobbling aksiyonu ve Rolling aksiyonu  yaparak yüzmeye başlar Wobbling; kuyuruk kısmını sağa sola sallayarak yüzmek, Rolling ise sağa ve sola doğru devrilmek yani: yanvermek anlamındadır. Blooowin 165F slim düz sarım sırasında hem kuyruk sallayarak hem de sağa sola yatarak yüzer bu yüzme şekli en iştahsız balığı dahi kendine çeker.
 
Genelde balıklar  hasta veya yaralanmış şekilde ise  veya ölmeye yakın can çekişir durumda ise; suyun üst kısımlarında bu şekilde sağa sola yatarak: yalpalayarak yüzerler.

Bu yüzüş şekli  avcı balığın iştahını kabartacaktır ve  sahteye doğru atak yapmasını içgüdüsel olarak tetiklemektedir. Çünkü yaralı ve can çekişen balık en kolay yemdir.
 
Bloowin 165F rüzgarın ister karşıdan ister yandan esmesinden etkilenmeden Slim yapısı ve içindekı Tungsten bilyelerin  verdiği ağırlık ile muhteşem erim sağlamaktadır, en patlak havalarda  kutudan çıkan ilk sahteniz olacaktır.
 
 

Avmar Keyifli Alışverişler Diler.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.